Nord Star 31 + Patrol

Nord Star 31 + Patrol hever standarden på førerhusbåter ved å lansere helt nye Nord Star 31+. Nord Star 31+ er den ultimate allværsbåten med enestående bokomfort, moderne design og walk-around dekk med tre dører. Den håndlaminerte sterke konstruksjonen bidrar til båtens gode egenskaper til havs. Det er nok også grunnen til at Båtens Verden i sin test av båten sier: "Vinner på sjøgenskaper"

 

Spesifikasjoner

Merke Nordstar
Modell 31+
Årsmodell 2022
Lengde i fot 33 fot
Bredde 315 cm
Maks fart 50 knop
Drivstoff Diesel
Vekt 5 500 kg
Motoralternativ: Volvo Penta D6-340DPI Volvo Penta D6-380DPI Volvo Penta D6-400DPI Volvo Penta D6-440DPI 2 x Volvo Penta D3-220DPS 2 x Volvo Penta D4-270DPI 2 x Volvo Penta D4-320DPI 2 x Mercury 3.0-270
Soveplasser: 2 + 2 + 1
Drivstofftank: 520 l
Vanntank: 117 l
Septitank: 88 l
Maks antall personer: 10

Det nye designet gir båten et moderne og tidløst utseende. Skroget er forbedret med patenterte gulvlister som gir unik sjødyktighet og lav skrogstøy. Dekket er flatt og har ingen trinn eller høydeforskjeller. På akterdekket er det nå en stor L-sofa, førerhuset har brede sidedører og akterdøren er en stor glassdør.

Båtens Verden sier også følgende :

"Planløsningen ombord er intet annet enn imponerende med masser av lys i cockpit, romslig pentry i salongen, flott førermiljø med to stoler ved siden av hverandre, antirefleks dashbord, 5 soveplasser i to kabiner, nydelig innredning i lakkert valnøtt, skyvedører ut på hver side i tillegg til skyvedør ut til akterdekket.

Uttrykket er gjennomført med de elegante limte rutene i styrhuset som gir båten et moderne og linjelekkert design, en flott skyvedør i glass ut til akterdekket".

Nord Star 31+ er en unik båt i sin klasse.

Realiser din båtdrøm -
Ta kontakt for en hyggelig båtprat

Vi tar deg gjerne med på en prøvetur.

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring