Nord Star 36 + Patrol

Nord Star 36 + Patrol er den perfekte kombinasjonen av et rått og funksjonsbasert eksteriør med et eksklusivt og innbydende interiør. Interiøret utstråler moderne, skandinavisk design. En stor og romslig flybridge gjør denne båten til den perfekte transportbåt under de tøffeste forhold eller som feriebåt i strålende sol.

Spesifikasjoner

Merke Nordstar
Modell 36+
Årsmodell 2022
Lengde i fot 39 fot
Bredde 360 cm
Maks fart 42 knop
Drivstoff Diesel
Vekt 8 500 kg
Motoralternativ: 2 x Volvo Penta D4-270DPI 2 x Volvo Penta D4-300DPI 2 x Volvo Penta D4-320DPI 2 x Volvo Penta D6-340DPI 2 x Volvo Penta D6-380DPI 2 x Volvo Penta D6-400DPI 2 x Volvo Penta
Soveplasser: 2 + 2 + 1 +(2)
Drivstofftank: 665 l
Vanntank: 215 l
Septitank: 130 l
Maks antall personer: 15

Som alle Nord Star-modeller har Nord Star 36+ sikre nedsenkede gangdekk rundt hele båten. De tre dørene til hytta gjør det enkelt å bevege seg trygt.

Nord Star 36+ har god overnattingsplass til 5 voksne i to separate lugarer henholdsvis i baugen eller i akterkabinen. Det er også mulig å overnatte i styrehuset. I Nord Star 36+ har du også en generøs kjøkkenkrok.  Det romslige akterdekket har en fast stor sofa og kan i tillegg innredes med løse møbler etter behov, samt en stor flybridge med god plass til familie og venner. Båten er utrolig godt utnyttet.

Motoralternativene varierer mellom forskjellige størrelser men selvsagt md dobbel installasjon for å sikre driftssikkerhet og manøverbarhet. Båten vi har tilgjengelig er med 2 stk Volvo Penta D6 med 380 HK. Selvfølgelig leveres båten med joystick. Alle båtene er utstyrt med Volvo Pentas nye DPI-drev.

Med Nord Star 36+ trenger du aldri nøle med å gå ut på grunn av dårlig vær. Det sjødyktige skroget "knuser" sjøen og tar deg og dine medpassasjerer dit du skal - uansett vær.

Realiser din båtdrøm -
Ta kontakt for en hyggelig båtprat

Vi tar deg gjerne med på en prøvetur.

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring