Nord Star 42 Patrol

Nord Star 42 Patrol er unik i sin klasse. Ingen andre produsenter kombinerer en sjødyktig helårsbåt med den typen eleganse og komfort som Nord Star 42 Patrol tilbyr. De fineste materialene kombinert med skandinavisk designtradisjon gir en avslappet og elegant følelse inni, men ikke la deg lure. Nord Star 42 Patrol er en sjøjeep med sjøegenskaper og hastighetsressurser utover det vanlige.

 

Spesifikasjoner

Merke Nordstar
Modell 42
Årsmodell 2022
Lengde i fot 44 fot
Bredde 385 cm
Maks fart 42 knop
Drivstoff Diesel
Vekt 10 000 kg
Motoralternativ: 2 x Volvo Penta D6-340DPI 2 x Volvo Penta D6-380DPI 2 x Volvo Penta D6-400DPI 2 x Volvo Penta D6-440DPI 2 x Volvo Penta IPS600 2 x Volvo Penta IPS650
Soveplasser: 2 + 2 + (2)
Drivstofftank: 990 l
Vanntank: 250 l
Septitank: 195 l
Maks antall personer: 15

Nord Star 42 har to store sovehytter.
Begge hyttene har eget toalett, og det er et eget dusjområde.

I hytta / salongen har den romslige U-formede sofaen plass til 8 voksne, og langs styrbord er det en kjøkkenkrok med god plass til ovn. Det romslige akterdekket har en fast sofa med plass til 4 seter og er i tillegg innredet med løse møbler etter behov.

Den romslige flybroen som er tilgjengelig som ekstrautstyr har plass til 6-7 personer og muligheten til å installere mye ekstrautstyr. Grilling en vakker sommerkveld på flybridge med gode venner eller transportetapper i stiv kuling. Denne båten takler alt.

Nord Star 42 Patrol er markedets mest komfortable og romslige i denne klassen. 

Motoralternativene varierer mellom forskjellige størrelser med dobbel montering. Felles for alle alternativene er at de er dieselmotorer med duoprop- eller IPS, dette for å sikre driftssikkerhet og manøvrerbarhet. Selvfølgelig kan båten leveres med joystick og DPS hvis ønskelig. 

Med Nord Star 42 Patrol trenger du aldri nøle med å gå ut på grunn av dårlig vær. Det sjødyktige skroget knuser sjøen og tar deg og dine medpassasjerer dit du skal uansett vær.

Realiser din båtdrøm -
Ta kontakt for en hyggelig båtprat

Vi tar deg gjerne med på en prøvetur.

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring