Nord Star 49 SCY

Nord Star 49 SCY er ikke bare sjødyktig, robust og sikker, men også særdeles komfortabel og eksklusiv. Interiøret utstråler moderne skandinavisk design, og materialvalget er det absolutt beste.

 

Spesifikasjoner

Merke Nordstar
Modell 42
Årsmodell 2022
Lengde i fot 50 fot
Bredde 415 cm
Maks fart 42 knop
Drivstoff Diesel
Vekt 14 000 kg
Motoralternativ: 2 x Volvo Penta D8-600 2 x Volvo Penta IPS600 2 x Volvo Penta IPS650 2 x Volvo Penta IPS800
Soveplasser: 2 + 2 + 2 + (2)
Drivstofftank: 900 l + 600 l
Vanntank: 342 l
Septitank: 275 l
Maks antall personer: 15

Det er ingen andre styrehusbåter som kan matche Nord Star 49 når det gjelder sjøegenskaper, størrelse, komfort og plass.  Planløsningen om bord er meget god med en stor åpen sentral hytte med stor salong og flott kjøkken med gjennomgående mye lys. I tillegg er det en stor og flott flybridge på over 20 kvadratmeter. Her er det også kjøleskap og grill.

Walk-around-konseptet med sidedører og brede dollbord rundt hele båten gjør det enkelt å håndtere Nord Star 49 SCY og trygt og færdes på dekk. Akterdekkets oppholdsarealer nås via en stor skyvedør. Med skyvdøren mot akterdekket åpent blir kjøkkenet en naturlig og integrert del både for uteområdet og inneområdet. Akterdekket har en stor og flott sittegruppe som innbyr til ren nytelse.

Det er to store lugarer i tillegg til en mindre lugar. De to hovedlugarene fremstår meget ekskusive, med nydelig håndverk, gode og praktiske løsninger, samt store vindu.

Denne båten tåler sammenligning med hva det skulle være!

Realiser din båtdrøm -
Ta kontakt for en hyggelig båtprat

Vi tar deg gjerne med på en prøvetur.

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring